Live från soffan

2013-07-31 - 16:20:50

Sitter i soffan & pressar i mig nötter & kollar på O.C. njutbart.


Känn ingen sorg

2013-07-31 - 16:18:13

Har alltså en planerad dejt på lördag med HH. Roliiii. Bio och jävelskap. :)


Only.God.Forgives

2013-07-30 - 23:44:27

Dagen idag har gått lite för fort. Vaknade 10, va i kungsberget 11. Plockade 6 liter hallon med mamma, kom hem, lagade mat, kollade på wallander, rock of ages, simpson, twilight & nu only god forgives. helt plötsligt är klockan kvart i 12. Det går fort när man har roligt.. ;)


alkohol + hanna = kaos

2013-07-29 - 19:22:37

Var fest i Lördags. Började här med förfest, grabbarna och sofie kom förbi. Sen ner på stranden. Jag vart odräglig, kom hem vid halv3. Snackade med Marcus till halv5, sen sova sova sova.


Impossible

2013-07-26 - 17:16:44
Produktiv dag. Följde med Måa en sväng till valbo, sen hem till henne - gjorde ögonfransförlängning på mig. Låg alltså still i 1,5 timme sjukt.. 
Nu inväntar jag Gustav & Josefine, blir till att käka pizza. Sen möjligtvis bada. hih. 
 
Är för exalterad inför morgondagen, så kan knappt skriva. Först ska vi förfesta här jag, Sofie, Emil, Gustav, Anton & Jesper, sen ner på stranden på någon "strandfest". Ska bli kul att se hur det urartar, finns för många personer där jag allt annat än vill träffa. Men lite öl på det så är jag väl glad i alla. Men det blir nog superbra. 
 
Och det här tackar jag Moa för. hih. 
 

Hur ska jag klara mig?

2013-07-25 - 21:47:00
Har världens bästa vänner här hemma. Kommer gå isär när jag ska flytta härifrån. 
 
från sofies instagram.
Från JL's blogg. 
 

Anthem for the underdog.

2013-07-24 - 01:47:56
Morgondagen till ära har jag lovat min kära kollega JL att vi ska ut och fota - jag ska agera modell. Hon hittade någon skön klädstil som jag ska kränga på mig. Oklart hur detta slutar. Men det blir förhoppningsvis superbra. 
 
Ingåg nyligen att jag flyttar om 24 dagar, vilket just nu känns som en evighet bort. 
Men när jag står där - i Eksjö - Jönköping - Småland. Kommer jag önska att jag fortfarande satt här i min säng, och hade demdär 24 dagarna kvar här i Gästrikland. Att jag inte vill flytta egentligen men samtidigt är så sjukt peppad på att dra, känns knasigt. Det är dubbelmoral i allting. Där kan jag vara den jag verkligen vill vara, den jag är - på riktigt. Utan att någon kommer döma mig för någonting jag gjort förut, dem vet inte vem jag är. Det enda dem förhoppningsvis kommer veta om mig, är mitt namn och vem jag kommer vara. Men samtidigt känner jag - det är här jag har växt upp, det är här jag har alla minnen, den jag är nu har ju en gång blivit till här. Allting jag står för har ju skapats här. Allting jag vet - finns här. Jag har vänner här, jag har min familj här. Men för att komma vidare i livet - i min utbildning, så måste jag förflytta mig. Det visste jag redan när jag valde att gå media på gymnasiet. Jag kan inte bo i Årsunda och lyckas med någonting. Jag måste förflytta mig. Men att det skulle ske när jag är 18 år redan, känns lite hårt. 

L.Y.C.K.A

2013-07-23 - 23:22:32
Min bebooo har kommit! 
 

Senaste tiden.

2013-07-22 - 23:54:26
Under den senaste tiden har jag kommit några personer från mitt förflutna & en ny person oerhört nära. 
 
När jag valde att söka högskola gick jag på den känslan "att jag inte kommer sakna någon här, för jag umgås inte med någon". Nu umgås jag ju jämt med någon vän. Har tagit upp kontakten med "gamla" vänner perfekt tajmat med min flytt, underbart med dumt gjort. Ångrar inte att jag börjat umgåtts med dem igen - men ångrar att jag gjorde det när jag ska flytta. Blir bara jobbigare att dra härifrån då. Hade det gått som planerat att jag kom in i Falun så hade det inte varit ett problem - men när jag ska flytta halvvägs ner till Danmark så känns det rätt jobbigt. När jag väl är där kan jag inte gå och tänka på det heller - för då måste jag skaffa nya vänner för att undvika att bli ensam där. Man vill inte glömma bort någon av dem närmsta, men en hel del människor kommer jag välja att lämna i mitt förflutna. Dem har inte gjort sig "förtjänt" av att hålla kontakten med. Vill inte vara den som är den heller, men känns bättre att spendera den lilla tid jag har kvar här med dem jag verkligen trivs med än att umgås med folk för att man "måste" ta farväl. 

Insåg precis att jag för situationstecken lite för ofta när jag skriver. men det är bara för att folk ska förstå. 
 
 
 

Gårdagens knas.

2013-07-21 - 13:54:17
Var somsagt till Söderhamnstrakterna igår, Bergby mer exakt. 
 
Jag åkte hemifrån vid halv1, gick hem till JL en sväng. Snackade lite skit, käkade. Sen kom Sofie och hämtade mig så påbörjade vi resan till Bergby. Mest spårade och hyperaktiva bilfärden någonsin. Kom fram typ halv4 (?). Kände inte en kotte där kändes det som, men det löste sig under kvällens gång. Badade, bastade, drack öl, umgicks och hade det allmänt bra, enda tills bastun stod i eld och lågor vid klockan 22.00. Brandbilar, poliser & ambulanser var på plats sjukt fort, vilket jag tackar Någon för idag. Min iPhone 5 & favorittjocktröja har dock fått gått vidare till andra sidan, båda delarna var inne i huset där bastun fanns. Så dem är helt förstörda av branden. Känns ju oerhört tråkigt att bli av med grejer, men att det bara var mina saker och inte en person som var där inne gör mig jävligt lättad. Men så gick gårdagen till.
Lägger upp lite bilder från dagen när det fortfarande var lugnt där.
 
 

Söderhamn.

2013-07-20 - 14:01:20

Jag ska alltså till Söderhamn och dricka öl med okända människor. Kameran är med, bilder kommer sen. :)

Är hos JL nu, inväntar Sofie så vi ska bege oss dit sen.


När du skriker ut mitt namn.

2013-07-19 - 12:24:54
Gårdagen spenderades i Stockholm med mamma, glömde kameran hemma. Så allting som kommer nu är mobilbilder. 
 
 

Söderut och neråt.

2013-07-17 - 22:13:03
Jag har lovat min kära vän JL att hålla bloggen uppe när jag flyttar neråt. 

Idag fick jag hem brev från skolan och allting känns superbra. Har även gjort någonting riktigt dumt inför flytten, som kan bli oerhört roligt... men mer om det senare ;) 

Halvvägs till Danmark

2013-07-17 - 14:38:34

Ska alltså flytta halvvägs till Danmark, hjälp.


Jönköping Tekniska Högskola

2013-07-17 - 01:44:35

Om 31 dagar flyttar jag till Eksjö - En liten stad i Småland. 52 mil från min nuvarande bostad. Där kommer jag plugga i 2 år. Digital Visualisering är det som står på tapeten.
Till en början blir jag bosatt i en studentkorridor. Så småningom kommer jag leta på någon lägenhet, förhoppningsvis fortare än snabbt.
Så under den tiden kommer jag försöka uppdatera här så mycket som möjligt.