Brunchhäng.

2013-11-28 - 13:29:40
Blev en liten sovmorgon idag, vaknade halv 12. Rätt välbehövligt, trots att jag är arbetslös har jag klivit upp relativt tidigt varje dag.. Så jag slängde ihop en brunch, kraschad omelett, bacon, tomater, gurka och färskpressad apelsinjuice. Riktigt gott faktiskt. Inte så konstigt dock när bacon är guds gåva till människorna. 
 
 

Lussebullar och Borlänge.

2013-11-27 - 23:30:40
Sent inlägg idag.
 
Vaknade vid 11, gick upp ganska direkt inpå det. Duschade, fixade mig. Åkte in till Sandviken och Måa vid 1. Gled till ica och handlade så vi kunde göra våra lussebullar. hihi. Men hon var för exalterad på att få sin telefon, så när degen var klar hämtade vi hennes mamma, så vi kunde hämta telefonen. Då jag i samma veva berättade att hon behövde ett nytt simkort till telefonen. Så vi gled in till valbo på en gång och hämtade upp ett nytt sådant. Sen bakade vi klart, eller.. Jag gjorde åtminstone!

Snackade med Patric samtidigt, så när vi bakat klart hämtade han upp mig så åkte vi till borlänge, för han skulle köpa en ny tv.. Borlänge av alla ställen. Men det gick förvånansvärt snabbt att åka dit - han var lagomt sugen på den, eftersom det bara hade funnits en kvar dagen innan.. Men han fick sin tv tillslut. Sen blev det IKEA-häng och korvätning. Också skulle han promt förbi Horndal på vägen hem, så vi stannade till där lite också. Träffade hans kusin osv. 
 
Kom till Sandviken igen vid.. 9 kanske? eller senare... Men då gick jag hem till JL - vi tog en promenad med hunden rätt omgående. Snackade om allt mellan himmel och jord, Då vi inte träffats så ofta pga att jag har bott i Småland dem senaste 3,5 månaderna. Men det är skönt, jag gillar henne. Hoppade på bussen vid halv 11, så nu är jag hemma i min säng, i mitt lilla hus. Skönt med en produktiv dag, då sover man gott. Imorgon är det dags att sätta igång med träningen då en vän till mig har gått en PT-utbildning, så han ska vara min PT i några veckor. Vet dock inte när det med honom börjar, så jag börjar lite själv först, vill inte va helt klappkass på träningspassen där.. haha. Men det blir nog superbra alltihop. 
 
Min högsta önskan nu är dock att jag ska vakna en morgon och ha fått ett samtal/mail från någon arbetsgivare där jag sökt jobb, så dem ber mig komma på intervju. Jag vill verkligen ha ett jobb. Jag vill inte leva på mina föräldras pengar, trots att dem har det jävligt bra ställt, så vill jag inte alls det. Inte nu när jag levt ensam i 3,5 månader, vant mig att betala allt själv, så jag bor här tills jag fått jobb, sen skaffar jag lägenhet och chillar med livet. 
 
 
 

Studentveckan.

2013-11-26 - 21:59:00
 

Sentimentala flashbacks.

2013-11-26 - 21:11:00
Fick en biljett till Rockklassiker Live av mamma eftersom jag skalade potatis.
Så det blir samma visa som förra året, jag och moa, med den musik vi älskar som mest. 
 
Apropå Moa, har suttit och tänkt på det en hel del. Jag har aldrig någonsin bråkat med henne, inte ens tjafsat. Då något som är värt att tillägga är att vi har umgåtts i 6 år. Efter 6 år har vi samma relation som vi alltid haft. Det är för mig ofattbart. Vi har gjort allt tillsammans, jag var med första gången hon umgicks med sin nuvarande pojkvän, som hon nu har varit tillsammans med i 4,5 år. Går knappt att få fram med ord vad sjuka saker vi har gjort, vad dumma saker vi har gjort, vad .... ja, allt. Hon är den enda personen som existerar som jag skulle kunna ge hela världen till. 
 
 

Arbetsförmedlingen & Lunch med Anton.

2013-11-26 - 14:27:47
Produktiv dag. Vaknade vid 9, åkte till Sandviken vid 11 för att hänga på arbetsförmedlingen, dem sa samma sak som alla andra gånger - din utbildning är inte bra nog. Bla bla bla. Men sånt händer, någongång måste jag ju få ett jobb. Annars får jag plugga igen, inom det jag vill bli. Efter arbetsförmedlingen bjöd jag Anton på lunch, trevligt sådär. Nu är jag hemma igen, slängt iväg lite jobbansökningar i hopp om att det resulterar i någonting bra. 
 
 

Ramlade i en färgburk.

2013-11-25 - 16:41:08
I brist på annat färgade jag håret, jag trivs verkligen bara i mörkt hår. 
 
 

Du e la go, heeey, så jävla go.

2013-11-25 - 14:12:00
Vaknade vid 10 av att mamma ringde, hon hade snackat med någon tjomme angående jobb åt mig. Så klev upp och skrev ihop ett persoligt brev och skickade in det tillsammans med mitt CV. Så nu håller jag tummarna att det går vägen, vore skönt att ha något att göra om dagarna. Har varit arbetslös i knappt en dag och vill redan skjuta skallen av mig. Det är inte allt för bra. 

Men är tvungen att åka till arbetsförmedlingen imorgon oavsett, inte superpeppad på det. Men det måste göras. 

 
Hade en söt kompanjon under bordet när jag käkade åtminstone. <3

Mysfaktor 3.0.

2013-11-24 - 22:41:21
Har mysat ner mig i sängen, med alla mina kuddar, min hund, en bra rulle på tv'n och datorn i knä. 
Jag trivs. 
 
 

I'm home. ☆

2013-11-24 - 21:41:11
Trodde inte att det skulle vara så skönt att flytta hem. Att få ligga i min säng, i mitt rum, i mitt årsunda. Jag är helnöjd med mitt val. 
 
Resan hem igår gick bra, jag hade städat och packat allt tills mamma och pappa kom och hämtade mig. Vi kom iväg i bra tid, stannade i Motala för att käka, sen flöt det på riktigt bra. Var hemma i rimlig tid. Tänkte packa upp allt på en gång, men när jag insåg hur mycket det var så gav jag upp, packade bara in alla kläder i garderoben, men allt annat skit fick ligga kvar på golvet. Så det har varit lite som en labyrint hela dagen, men nuså, nu har Hanna H fått ordning på allt. Har även konstaterat att jag har 17 kuddar i sängen och 2 täcken, vet inte om mamma försöker ge mig en pik eller liknande för att skaffa pojkvän, haha.. Men jag hatar att sova med folk, såå jag behåller sängen, alla kuddar och täckena för mig själv! 
 
 

Skurkar blir till hjältar när ingen säger som det är.

2013-11-21 - 16:57:34
Har en Hel dag kvar i eksjö, en hel. Imorgon - fredag. 
Då ska jag sitta och göra ett grupparbete. Sen är det packning som gäller, allt ska ner, allt. Och städning, allt sånt, herregud.. Börjar bli nervöst på ett oerhört skevt vis - jag ska ju bara flytta hem. Har ingenting att vara nervös över, jag ska flytta till samma hus jag har spenderat 18 år och 9 månader i. Inget konstigt - inget nytt. Är nog mest nervös för att för första gången vet jag inte hur mitt liv kommer se ut. När jag flyttade hit visste jag att jag skulle gå i skolan, före det visste jag att jag börja gymnasiet. Allting förut har funnits på papper. Men nudå? Ingenting, tomt, blankt. Det är nog det som skrämmer mig mest, att komma hem till allt jag någonsin haft och inte villat ha, men ändå inte ha någonting framför mig. Borde egentligen se det som någonting positiv, att jag har alla möjligheter att gör i princip vad jag vill. Inga spärrar, ingenting. 

Jag flyttar hem igen.

2013-11-16 - 13:50:30
Jag har alltså beslutat mig för att lämna Eksjö. 
Har velat fram och tillbaka i sisådär 1,5 månad och kom fram till att detta är bäst för mig. Jag går en utbildning för att lära mig VFX, men har från början vetat att jag vill bli klippare. Jag känner att det då är bättre att bo hemma och söka en klippskola nästa höst. För just nu - tar jag lån för att plugga till någonting jag inte alls vill jobba med, vilket i mina ögon känns rätt onödigt när jag verkligen har fått tänka till. 
Så om en vecka kommer mina föräldrar hit och hämtar mig och alla mina saker. 
 
Jag vet att jag förut sa att jag aldrig mer skulle flytta dit, men nu när utbildningen känns fel har jag inget annat val så länge jag är arbetslös. Hoppas alla bitar faller på plats hemma, att jag någongång kommer rätt. 
 
Att jag lämnar Eksjö känns oerhört jobbigt, inte pga skolan - utan pga alla människor jag träffat här. Det har varit en underbar upplevelse i sig. Men som min lärare skrev till mig - Ibland kan det hjälpa att veta vad man inte vill göra för att få bättre koll på vad man verkligen vill göra. Ja - jag lämnar eksjö, men jag lämnar ingen härifrån bakom mig. Personerna jag lärt känna här är inga jag kommer välja att lämna på detta kapitel när jag själv går vidare.
 
 

Yeah, right.

2013-11-14 - 14:27:49
 

Födelsedag.

2013-11-13 - 19:05:33
Kom tillbaka till Eksjö igår, gick direkt hem till Evelina och sov över där. Imorse kl 10 så kom hon in och sjöng för mig med en "minitårta" i handen. Gostjejen.